torsdag 2 juli 2009

Hasle, Bornholm








Idag har vi haft en underbar dag. Vi har hyrt cyklar och cyklat minst ett par mil på jättfina cykelvägar. Turen idag tog oss till Rönne den större orten på ön. På vägen dit hittade vi en egen sandstrand, där vi fick ett underbart bad. Det bästa så här långt. När vi kom till Rönne hittade vi ett ställe som serverade oss goda smörrebröd. Det smakade gott efter cykeltur o bad.
Cyklarna behåller vi till i morgon, då vi fortsätter utforska ön.



3 kommentarer:

  1. Hej på er allesammans!
    Nu är det fredag och snart lite ledigt. Imorgon bitti kl 8, ska jag Helan, Erra och Gösta åka ner till Hult för en drabbning i tennis. Jag och Helan är just nu regerande mästare. Sen på kvällen ska vi till Per-Åke Andersson Sweden, det blir grejjer det!!! =)

    Sen har vi här hemma uppmärksammat, att det gröna guldet, AKA, Carlsberg/Tuborg, är väldigt ofta förekommande på denna blogg. Hur går det under veckorna?? Lever ni som hemma?? ;)


    Fast, å andra sidan. Man lever bara en gång......

    Ha dé

    Hälsningar Jonas

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Det som förekommer på bilderna är dansk lättöl, finns inget annat att få tag på här. Just nu håller grabbarna på med att laga en läcka i vattentanken som följt oss under resan, så nu kommer den danska lättölen väl till pass.

    SvaraRadera
  3. Hej på er!

    Ni ser ut att ha det gött där ni är... Vi tänkte oss till Söderköping på onsdag nästa vecka, hur ser det ut för er då?? Vi kan väl höras på telefon om detta, vi ska nämligen boka rum.

    Ha det gött!!!

    SvaraRadera